lördag 31 mars 2012

Lite bra-å-ha-information...

Hjärtligt välkommen!

I den här bloggen visar jag kort och annat som jag säljer som tex askar och dekorerade ljus. Många av alstren går i en lite kinky stil eftersom jag har fått en del önskemål om det, men jag gör också andra saker, från ljuvligaste söta till tuffare och fräckare, allt eftersom vad som efterfrågas. Jag har lite svårt att hålla mig till EN stil :)

Alla bilder i inläggen är klickbara för större bilder. I varje inlägg finns lite information om vad det är och vad just den saken kostar. Porto tillkommer eftersom jag vill gynna de som köper flera saker samtidigt, då blir det självklart ett gemensamt porto för allt det du köper. Vill du ha något skickat till en annan adress än din egen? Det fixar jag självklart! Vill du ha något presentinslaget? Det fixar jag också, och då tillkommer en avgift på 5 kr för presentpapper, snöre osv. Vill du ha ett litet paketkort i matchande stil som det du köper så kostar de 15 kr/st och är självklart handgjorda. De är lite enklare i sin utformning än de stora korten och har inte lika mycket dekorationer, men ger det där lilla extra till din gåva. De går naturligtvis att beställa oavsett om du vill ha presenten inslagen eller inte!

Är du intresserad av att köpa något eller har några frågor? Kommentera då det inlägg där just den saken finns, var noga med att ange en mailadress där jag kan nå dig. Kommentarer kommer inte att visas för att skydda din mailadress, det är bara jag som ser dem.

Är texten i inlägget överstruken? Då är varan såld. Jag reserverar mig dock för att en vara kan vara såld utan att jag hunnit stryka över texten eller på annat sätt markera att den är såld.

Vill du ha något speciellt kort och inte hittar något som passar, eller det redan är sålt? Lägg en kommentar någonstans så ska vi se vad vi kan komma överens om! Jag gör även kort, askar etc på beställning och även om du inte kan få ett som är exakt likadant som det som redan är sålt kan vi säkert hitta på något du gillar i vilket fall!

/DesignAnnique

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar